Köszöntjük a   Turisztikai
és Szabadidõs honlapunkon.

 

Másfél évtizedig mûködtettük a Spori Sport Üdülõházat és Kempinget, melynek a területén a Kölcsönzõ ( Kerékpár - Kajak - Kenu ) is üzemelt.
Átszervezések miatt az üzemeltetésben változások történtek, reméljük, hogy  a korábbi hagyományok megmaradnak, a szolgáltatásokkal a vendégek  továbbra is elégedettek lesznek.

A   vendégeink  a Bodrogon és a Tiszán tehetnek hosszabb, rövidebb túrákat,   a kerékpártúrák kedvelõi pedig elkerekezhetnek a szabolcsi földvárig, megkerülhetik a tokaji Kopasz hegyet, sétálhatnak Tokaj egyre szépülõ utcáin, s meglátogathatják a hangulatos borospincéket.

Több éve a Nemzetközi Tisza Túra célállomásaként vállalunk szerepet, s a Tiszabecs - Tokaj túrák, és a Bodrogon a Felsõberecki - Tokaj túrák evezösei szívesen fejezik be programjaikat a létesítményben.

A  tokaji bázisról vállaljuk a kenuk szállítását a vízitúrák induló állomásaira, ehhez   speciálisan kialakított utánfutóval rendelkezünk.  

Az elmúlt években különbözõ szabadidõs programok szervezésében mûködtünk közre 
( Hortobágy, Bodrogkeresztúr, Degenfeld szabadidõs rendezvény stb.) ill. a   Kempingben diákturisztikai és vízitúrisztikai találkozókat szerveztünk, s az Országos Diáksportnap egyik kiemelt programjának is a házigazdái vagyunk
Elérhetõség:
Mobil: 30 466 1227  

e-mail:  
szoho1@gmail.hu